Dom "Sveti Mihovil"

Donatorska večera za izgradnju Doma za bolesne i siromašne u Busovači

24.09.2018.
u 14:19

Donatorska večera čiji je pokrovitelj hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović bit će održana u nedjelju, 30. rujna 2018. godine, u busovačkom salonu Party. Sakupljat će se novac za nastavak izgradnje Doma za siromašne sv. Mihovil u Busovači koji gradi udruga "Dar srca" iz Busovače.

- Ova donatorska večer prilika je da se pomogne izgradnja Doma za siromašne sv. Mihovil u Busovači. Bit će to dom koji će koristiti našem narodu, našim starim i siromašnim osobama odnosno svima onima u potrebi. Uz to, ova večera svojevrsna je zahvala svima onima koji su već pomogli gradnju doma, poručili su iz udruge "Dar srca" Busovača.

Pozivamo vas da svojom nazočnošću pružite potporu nastavku gradnje Doma. Ulaznice za donatorsku večer možete kupiti u prostorijama udruge "Dar srca" u Busovači, i to u utorak i četvrtak od 10 do 12 sati u prostorijama Udruge na adresi Zagrebačka bb. Ulaznice će se moći kupiti i na sam dan večere.

Više informacija na 063-267-591.
Svoje priloge za gradnju možete uplatiti na žiro račun kod Addiko banke broj: 3060282602943837.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?