Brčko Distrikt

Domić: Naučiti se ponašati u novim uvjetima

27.10.2015.
u 06:15

Nužno je da svi članovi Vlade najkasnije do srijede dostave analitiku utroška sredstava za programe i projekte koji su planirani

Vlada Brčko Distrikta na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici razmatrala je informaciju u vezi s postupanjem proračunskih korisnika za vrijeme trajanja odluke o privremenom financiranju organa i institucija Brčko Distrikta BiH za razdoblje od 19. listopada do 31. prosinca. "Direkcija za financije Brčko Distrikta dala je obavijest svim članovima Vlade kako se ponašati i postupati do kraja godine u drugačijim i novim okolnostima s obzirom na to da je nakon donošenja presude Prizivnog suda i ukidanja proračuna za 2015. Vlada Brčko Distrikta izmijenila Zakon o proračunu u kojem je stvorila pravni temelj za funkcioniranje po odluci o privremenom financiranju", objasnio je gradonačelnik Brčko Distrikta BiH Anto Domić. Dodao je kako pojedine odredbe te obavijesti nisu na jednak način shvaćene od svih članova Vlade. (f)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?