Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH

Dom naroda PSBiH osudio napad na Vučića u Potočarima

dom naroda
Foto: VL FOTO
15.07.2015.
u 13:43

Drugi zaključak je da „Dom naroda izražava duboko žaljenje zbog toga što je predsjednik Vlade Republike Srbije doveden u takvu situaciju i upućuje izvinjenje gospodinu Vučiću, uz nadu, kao što je i sam rekao, da sve što se desilo neće izazvati posljedice na odnose dvije zemalje“

Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH je na današnjoj sjednici, na prijedlog Kluba srpskih delegata, usvojio nekoliko zaključaka u vezi sa događajima za vrijeme komemoracije u Potočarima 11. srpnja ove godine. Jednim od usvojenih zaključaka „Dom naroda najoštrije osuđuje napad na predsjednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića koji se desio 11. srpnjau Potočarima“.

Drugi zaključak je da „Dom naroda izražava duboko žaljenje zbog toga što je predsjednik Vlade Republike Srbije doveden u takvu situaciju i upućuje izvinjenje gospodinu Vučiću, uz nadu, kao što je i sam rekao, da sve što se desilo neće izazvati posljedice na odnose dvije zemalje“.

- Dom naroda traži od svih nadležnih organa u BiH da hitno utvrde počinitelje napada i odgovornost svih osoba u skladu sa njihovim nadležnostima - treći je usvojeni zaključak. Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić je kazao da predloženi zaključci u potpunosti korespondiraju sa zaključcima koje je usvojilo i Vijeće ministara BiH na vanrednoj sjednici održanoj u ponedjeljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije