sjednica

Dom naroda Parlamenta FBiH sutra nastavlja zasjedanje

sejendica
FENA
08.02.2017.
u 16:42

Izaslanici Doma naroda Parlamenta Federacije BiH sutra će nastaviti zajedanje na kojem se trebaju izjasniti o predloženim izmjenama Zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti FBiH, Zakona o istraživanju i eksploataciji nafte i plina u FBiH i Zakona o utvrđivanju naseljenih mjesta te o Prijedlogu zakona o osiguranju.

Očitovat će se i o amandmanima Federalne vlade na Prijedlog prostornog plana područja posebnih obilježja od značaja za Federaciju BiH "Autocesta koridor 5-C".

Budući da navedeni plan nije usvojen u Domu naroda, predloženo je da se kao prva točka na dnevni red nove sjednice uvrsti Prijedlog odluke o donošenju Prostornog plana područja obilježja od značaja za Federaciju BiH „Autocesta na koridoru 5-C“ za razdoblje od 2008. do 2028 godine.

Osim tog akta, na novoj sjednici razmatrat će se predloženi zakoni o bankama, Agenciji za bankarstvo FBiH, hraniteljstvu, Dokument okvirnog proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje 2017- 2019 godina, kao i Informacija o izvršenim revizijama privatizacije državnog kapitala privrednih društava i banaka  od studenog 2015. do lipnja 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?