danas sjednica

Dom naroda o ugovorima za važne projekte

Dom naroda BiH
Fena
28.12.2023.
u 07:33

Sjednica Doma naroda Parlamenta BiH najavljena je za danas u Sarajevu. U predloženom dnevnom redu su izvješća revizorskih i drugih institucija, kao i davanje suglasnosti Doma za ratifikaciju više ugovora BiH s međunarodnim bankama radi realizacije različitih projekata vezanih uz izgradnju cestovne infrastrukture u BiH, zdravstvene, energetske projekte, kao i za registraciju nekretnina i unaprjeđenje kvalitete zraka.

Predviđen je i izbor tri člana u Upravni odbora Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete, kao i zaključak o osnivanju privremenog zajedničkog povjerenstva oba doma Parlamenta za provođenje procedure imenovanja člana Neovisnog odbora za praćenje uvjeta boravka i poštivanja ljudskih prava osoba koje izdržavaju zatvorske kazne ili druge mjere izrečene sudski u kaznenim postupcima.

Predloženo je i davanje suglasnosti za ratifikaciju sporazuma sa Srbijom i Crnom Gorom o financiranju aktivnosti iz programa prekogranične suradnje do 2027.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije