Hodočasnici iz SAD-a

Dolazak u Međugorje mijenja živote i ljude približava Gospodinu

26.09.2022.
u 19:26

Molitve i pjesme hodočasnika mogu se čuti na svakom koraku međugorske župe. Tako smo na Brdu ukazanja susreli hodočasnike iz Sjedinjenih Američkih Država. U skupini je bilo šesnaest hodočasnika. Po silasku s Brda ukazanja neki od njih podijelili su s nama svoje dojmove.

- U Međugorje dolazim od 1995. godine, a ovo mi je već 32. put da sam tu. U Međugorje dolazim po mir. Ono što nam Gospa donosi ovdje, to nam otvara srca i to ponesem kući, gdje potičem ljude da se vrate Crkvi. Međugorje za svijet znači mir, obitelj, prijateljstvo, ljubaznost. Još uvijek sam u kontaktu s ljudima koje sam ovdje upoznao prije više od 25 godina. Bio sam u cijelom svijetu, ali ovo je jedino mjesto gdje se to događa. Svaki put kada dolazim u Međugorje mi je kao da prvi put dolazim. Svaki put je kao da mi je rođendan. Jer zanimljivo je, mi prijeđemo toliki put kako bismo došli ovdje, a Gospa nam svaki put daruje nešto, i to besplatno, iako bi trebalo biti obrnuto - da mi Gospi darujemo, a ne ona nama. Želio bih da svaki čovjek dođe u Međugorje, to će mu promijeniti živote i dovesti ga bliže Bogu. Učinit će im obiteljski život boljim. Mir, mir, mir. To je prva poruka koju je Gospa dala ovdje. Mir vama - kazao je za radio-medjugorje.com Joseph Keller iz države Ohio.

- Međugorje je mjesto gdje ljudi dođu i pronađu put do Gospodina. U Međugorju sam bio više od 20 puta, točnije, ovo mi je 22. hodočašće. Međugorje je put do mira, da preko Gospe idemo do Isusa. Ona nas vodi cijelo vrijeme - rekao je Richard, prenosi radio-medjugorje.info. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije