ZASKOČILE IH OBOŽAVATELJICE

Đoković stigao u Dubrovnik sa zgodnom braćom, jedan ljubi Brazilku, drugi poznatu TV voditeljicu

21.07.2022.
u 13:43

NOVAK ĐOKOVIĆ je nakon osvojenog Wimbledona stigao na odmor u Dubrovnik. 

Fotografi su tenisača snimili u šetnji gradom, a s njim je u društvu bio i njegov mlađi brat Đorđe. Novak je dobro raspoložen pozirao s prolaznicima. Za šetnju gradom odabrao je plavu košulju uz koju je iskombinirao sive hlače. 

 

 

 

 

 

 

Novak je posjetio i jedan restoran na otoku Šipanu gdje je pozirao s osobljem. Ranije je spominjao kako smatra da je Jadranska obala najljepša na svijetu te posebno pohvalio otoke oko Dubrovnika. Nije poznato jesu li s njim stigli supruga Jelena i djeca. 

 

Inače, prije tjedan dana tenisač je u Visokom otvorio teniske terene u Arheološkom parku Ravne 2, a nakon što je odigrao tri meča protiv Aldina Šetkića, Aljaža Bedenea i Ivana Dodiga, bacio se na ples.

Privukao je pažnju nakon što je najprije zaplesao tango sa svjetskom prvakinjom Valentinom Vavrom, a nakon toga je pjevao s Goranom Karanom i Milicom Todorović koji su zabavljali okupljene. Đoković je od Milice tražio da mu otpjeva Cesaricu pa joj se pridružio u pjesmi.

Pobjedu na Wimbledonu slavio u restoranu

Podsjećamo, Novak Đoković u jednom je restoranu slavio pobjedu na ovogodišnjem Wimbledonu. Snimke s Novakova slavlja proširile su se društvenim mrežama. Jedna od njih prikazuje slavnog tenisača kako pjeva hit Halida Bešlića Miljacka. 

Ovo mu je bio sedmi put u karijeri da je osvojio Wimbledon. U finalu je ovaj put svladao Nicka Kyrgiosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Srpski tenisač tako je obranio naslov na Wimbledonu i ukupno 21. put pobijedio na Grand Slamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije