boravio tri dana

Đoković napustio BiH, fotografirao se s osobljem hotela, davao je autograme...

Foto: Klix.ba
1/2
19.09.2021.
u 19:33

Najbolji tenisač svijeta je jutros sa psom prošetao Trebevićem, te se na odlasku fotografirao sa zaposlenicima hotela. Kao i uvijek, bio je dobrog raspoloženja i davao je autograme.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković napustio je Bosnu i Hercegovinu, a tijekom trodnevnog posjeta obišao je nekoliko lokacija među kojima dva puta tunele Ravne u Visokom.

Odsjeo je u hotelu Pino Nature na Trebeviću s djecom Stefanom i Tarom. Posjetio je Arheološki park Ravne 2 u Visokom, a domaćin mu je bio Semir Osmanagić, piše Klix.ba

"Danas, trećeg dana njegovog posjeta BiH, proveli smo više od sat i pol u tunelima Ravne i razgovarali o različitim temama. Dijelimo zajedničke interese o povjesti, konceptu čiste i besplatne energije, nutricionizmu, potvrdi da se pozitivni i dobri ljudi drže zajedno na ovim našim prostorima. Razgovarali smo i o potrebi pomirljivosti kada se stvaraju dvije različite grupe ljudi, cijepljeni i necijepljeni, o potrebi dijaloga i o drugim lijepim pričama", rekao je Osmanagić.

Razmijenili su i ideje o Centru za prirodnu medicinu čije otvaranje se planira u Visokom, dok je Đoković iznio ideju sličnog centra u Beogradu baziranog na sportskim aktivnostima. Zajednička ideja je čista voda, energija, harmonija s prirodom, rekreacija, meditacija i općenito zdrav način života.

Đoković je jučer nazočio svadbi džudista Nemanje Majdova na Sokocu. Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pohvalio se fotografijom s Đokovićem, a nazočio je i Dodikov sin Igor.

Najbolji tenisač svijeta je jutros sa psom prošetao Trebevićem, te se na odlasku fotografirao sa zaposlenicima hotela. Kao i uvijek, bio je dobrog raspoloženja i davao je autograme.

Ponovno se uputio u Visoko te je nakon posjeta Arheološkom parku, napustio BiH. Ovo je bila njegova četvrta posjeta našoj zemlji.

Đoković se pri izlasku iz tunela fotografiro s nazočnima, a uručen mu je i poklon iz organizacije "Srce" koje se bori za djecu oboljelu od raka nakon čega je krenuo ka sarajevskoj zračnoj luci odakle leti za Beograd.

Prvi put je s roditeljima boravio u Sarajevu u lipnju prošle godine, a drugi put je stigao u listopadu u društvu supruge Jelene. Treći put je došao početkom svibnja ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije