tradicionalno

Dodjela Božićni i novogodišnji paketića u organizaciji UNRO HVO

23.12.2019.
u 17:10

Već tradicionalno devetu godinu zaredom Udruga nositelja ratnih odličja HVO Zeničko-dobojske županije u suradnji s Općinskom udrugom Žepče realizirala druženje i podjelu Božićni i Novogodišnjih paketića za djecu članova udruge i dio djece razvojačenih branitelja, pripadnika HVO.

Predsjednik županijske udruge Dragan Janko, zajedno s tajnikom Jozom Ivandićem, zaželio je mališanima i njihovim obiteljima sretne i blagoslovljene Božićne i Novogodišnje predstojeće blagdane. Najradosniji trenutak za mališane je bio kada se Djed Božićnjak pojavio te uz pjesmu podijelio paketiće za djecu koja su se okupila u Sali OV Žepča.

Nakon podjele paketića, svi sudionici su počašćeni od strane udruge sa fritulama, sokovima za najmlađe i kuvanim vinom za roditelje na adventskom sajmu u Žepču, koje su pripremali studenti iz Žepča, Usore, Orašja i Ljubuškog a sve u cilju prikupljanja pomoći djeci doma Egipat u Sarajevu. Podjela novogodišnjih paketića u Usori realizirana je dva dana ranije.

Paketiće je zajedno sa Djedom Božićnjakom podijelio predsjednik Udruge Ilija Jelić, uz prigodni program za djecu. Podjela paketića u organizaciji općinske podružnice Vareš biti će organizirana do Nove godine te će tom prigodom biti uručeni Božićni paketići za sve prvačiće OŠ u Varešu.

U sklopu aktivnosti podjele Božićnih paketića ove godina je udruga osigurala 100 paketića uz pomoć Ministarstva za braniteljska pitanja ZDK za djecu članova udruge i dio djece razvojačenih branitelja koji su podijeljeni u općinama Usora, Žepče, Vareš i Maglaj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?