Lider SNSD-a

Dodik: Vlada RS će biti formirana do Nove godine

milorad dodik
Josip Regovic/PIXSELL
07.10.2022.
u 09:20

Vlada Republike Srpske bit će formirana do Nove godine, do kada će biti usvojen i proračun rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik gostujući u programu K3 Televizije, te najavio veliku reformu SNSD.

“Nemamo vremena da se bavimo sobom”, rekao je Dodik, a onda pojasnio da je tijekom kampanje vidio mlade, obrazovane, doktore, koji govore strane jezike.

“Moj zadatak je da potpuno reformiram SNSD i da ga pripremim za pobjedu na idućim izborima”, rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik.

Također nabrojao prezimena imena Slobodana Javora iz Prijedora, Mirka Ćurića iz Trebinja, Borisa Jerinića iz Doboja.

“Uvjet je da budu lojalni Republici Srpskoj i da budu patrioti”, rekao je Dodik.

Osvrnuo se i na odnose da predsjednikom Srbije, kazavši da je u dobrim odnosima s njim, te da se svaki put kad ode u Beograd vidi s njim, barem na kavi ili piću.

Dodik kaže da svakodnevno dobiva sve važne informacije iz SAD o događajima koji su vezani za BiH, te da je danas situacija drukčija nego prije 10 godina. Još jednom je optužio oporbene lidere da surađuju sa strancima.

“Dajte nam neovisnost za Republiku Srpsku, evo idemo u NATO”, rekao je Dodik, a onda postavio retoričko pitanje “Kako bi to prošlo?”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?