Obilježavanje Dana RS-a
Povratak na članak

Dodik: RS je sinonim slobode za srpski narod

Komentari 11

RO
rosa
12:49 09.01.2015.

“RS je sinonim slobode za srpski narod, ali i dobro mjesto za život drugih”, kazao je Dodik. Ovaj Čovin prijatelj laže. Na pravoslavni Božić sam oko podneva bio u Doboju, grad prazan (u cijelom gradu vidio 10-tak osoba). Kažu Božić je pa su ljudi u obiteljskom druženju. Ok. A gdje je 70-tak % građana Doboja koji nisu Srbi, a toliko ih je prije rata živjelo u Doboju. Protjerani građani i "očišćen" grad u ime srpstva. U ime takvog srpstva genocidašima želim "sretan" dan republike srpske, a svim Srbima RS koji ne pripadaju ovoj prvoj skupini želim sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini.

VL
CO
cope
15:03 09.01.2015.

I Njemacka pod Hitlerom je bila sinonim slobode za Njemacki narod,ali I dobro mjesto za zivot drugih kojih nije ni bilo jer su bili u logorima ili su bili odmah pobijeni.

VL
PA
pacijent
16:13 09.01.2015.

za sve sto se dogodi u hrvatskoj i bih su krivi hrvati i njihov hdz to je politika ili domaci izdajica tj.petokolonasa ili muslimana-bosnjaka jer zele sve hrvatsko pogaziti

VL
CO
cope
05:34 10.01.2015.

Pacijentu jos te nisu uitili i vratili na psihijatriju kakve veze ovaj tekst ima sa Hrvatima jedino ako ne branis Dodika kao i predsjednik HDZ-a BiH.Na psihijatriji te svi zeljno ocekuju i usput ti cestitaju Stefandan slavu tvoga entiteta.

VL
PA
pacijent
15:27 09.01.2015.

javili se dezurni anti hrvati rosa i cope jos vam fali brodarevac i pokoji jos pa bi bili svi na okupu

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.