Predsjednik Republike Srpske

Dodik podržao usvajanje Zakona o trošarinama

dodik
16.11.2017.
u 12:29

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je usvajanje Zakona o trošarinama, koji je utvrdio Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH, uvjeren da bi primjenom tog zakona RS mogao dodatno da ulaže u svoju infrastrukturu, zdravstvo i poljoprivredu.

Tijekom razgovora u Banjoj Luci s šefom Izaslanstva Europske unije u BiH Lars- Gunarom Vigemarkom kazao je da je potrebno da se to zakonsko rješenje usvoji, za šta do sada u parlamentu BiH nije bilo većine.

Dodik je podsjetio šefa Izaslanstva Europske unije u BiH da je RS uspješno provela sve obaveze iz tzv. reformske agende, kao i obaveze iz aranžmana s MMF-om, priopćeno je iz ureda entitetskog predsjendika.

 Nažalost, konstatovao je, RS je opet talac neispunjavanja tih obaveza s drugih nivoa vlasti i izrazio negodovanje zbog direktne štete koju RS trpi zbog toga, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije