banja luka

Dodik o izborima u Srbiji: Nikolić zaslužuje još jedan mandat

Milorad Dodik
27.11.2016.
u 13:02

Dodik je ocijenio da je Nikolić dobro radio posao na mjestu predsjednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima, što je značajno

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da je aktualno rukovodstvo Srbije koristan i dobar suradnik Republike Srpske, te da je njihov odnos prema Daytonskom sporazumu najbolja mjera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske. 

Na pitanje da prokomentariše predstojeće predsjedničke izbore u Srbiji, Dodik je rekao da, ukoliko uopće ima pravo govoriti o izborima u Srbiji, aktualni predsjednik Tomislav Nikolić je čovjek koji sigurno zaslužuje još jedan mandat. 

Dodao je kako je Republika Srpska zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspješnije Srbije. 

"Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi dadnemo pravo komentirati zbivanja u Srbiji. U svakom slučaju, ja kao predsjednik RS to komentiram sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske", naveo je Dodik. On je ocijenio da je Tomislav Nikolić dobro radio posao na mjestu predsjednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za Republiku Srpsku, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima, što je izuzetno značajno. 

"Bez želje da se uplićem u unutarnja pitanja Srbije, u svakom slučaju mislim da je Tomislav Nikolić kao predsjednik Republike Srbije zaslužio nastaviti i dalje", istaknuo je predsjednik Republike Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije