usuglašena inicijativa

Dodik najavio referendum o Danu RS 25. rujna

Milorad Dodik
13.07.2016.
u 18:19

SNSD, DNS i SP usuglasili su inicijativu o održavanju referenduma o Danu Republike 25. rujna i uputili je u Narodnu skupštinu Republike Srpske, izjavio je lider SNSD-a Milorad Dodik. 

Nakon današnjeg sastanka u Banja Luci rukovodstava SNSD-a, DNS-a i SP-a i šefova klubova ove tri stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Dodik je rekao da vjeruje da će “ovo pitanje do petka biti završeno u Narodnoj skupštini Republike Srpske”.

Komentirajući stav SDS-a da bi referendum o Danu Republike trebao biti održan nakon lokalnih izbora, Dodik je rekao kako nema namjeru komentirati njihove stavove.

“Mi smo usuglasili i uputili inicijativu Narodnoj skupštini Republike Srpske i to pitanje je sada u proceduri”, istaknuo je Dodik, javlja Srna.

Lider SNSD-a je rekao da Republika Srpska nije odustala od referenduma o radu Suda i Tužiteljstva BiH.

“Nismo odustali od referenduma. Čekamo i dajemo šansu na kolegiju da vidimo tko je za, a tko protiv i zašto određenih termina”, rekao je Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Upitan je li na sastanku bilo razgovarano o novoj ponudi za prodaju državnog kapitala u Rudniku LJubija, Dodik je rekao da je stigla ponuda i da tu proceduru vodi Vlada Republike Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?