Referendum u RS

Dodik: Glasovanje je oružje srpskog naroda u BiH

dodik
25.08.2016.
u 20:56

Nama sukob ne treba. Ako se sada ne suprotstavimo i zaustavimo ovu priču o Danu Republike, za godinu dana će Izetbegović tražiti da se ukine i naziv Republika Srpska, poručio je Dodik

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je njegov zadatak da Republika Srpska bude mirna i stabilna, ističući da je glasovanje oružje srpskog naroda u BiH koje je jače od svakog drugog.

"Naše oružje danas je glasovanje. Glasovanje je danas i puška, i mitraljez, i teški top i artiljerija. Okupljeni oko političke ideje glasovanjem odlučujemo, sve naše bitke dobivamo ili gubimo", rekao je Dodik na konvenciji Općinskog odbora SNSD-a Vlasenica, na kojoj je predstavljena lista kandidata ove stranke za predstojeće lokalne izbore, javlja Srna. 

On je poručio onima koji prijete nasiljem da Republika Srpska neće ratovati i neće sukob, ali da će se braniti i da ima čime. 

"Ja ne dam dostojanstvo RS-a i ovog naroda! Nisam avanturist koji bi vas uvukao u bilo kakav sukob. Nama sukob ne treba. Ako se sada ne suprotstavimo i zaustavimo ovu priču o Danu Republike, za godinu dana će Izetbegović tražiti da se ukine i naziv Republika Srpska i Ustavni sud BiH s tri stranca i dva muslimana donijet će odluku da se ukida Dan Republike. Zato, ne damo i ne možemo dati!", poručio je Dodik. 

On je naglasio da je politika SNSD-a očuvanje srpske kulture, pisma, jezika i pravoslavne vjere, dodajući da se ova stranka bavi politikom, a ne strančarenjem i da nije spremna, zbog malog šićara, prodati svoja uvjerenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?