sakrijte crvenilo

Dobro ste se isplakali? Evo kako prikriti tragove

Shutterstock
16.09.2017.
u 13:18

Ako ste se upravo dobro isplakali na pauzi za ručak i morate se vratiti u ured, donosimo savjete kako u kratkom roku sakriti dokaze...

Ako nemate šminku u torbi koja bi najbolje prikrila posljedice plaća, poslužit će led ili hladna voda, tvrdi vizažist Daniela Gozlan, piše Ordinacija.vecernji.hr.

Led
Hladan oblog uvijek može pomoći! Uzmite par kockica leda, stavite ga u krpu ili gazi te prislonite na obraze i oči. Ležeći položaj će također umanjiti oteklinu.

Krastavac ili vrećica čaja
Na umorne i otečene oči stavite krišku krastavca za salatu kojeg ste držali u hladnjaku. Krastavac će svojom hladnoćom stegnuti žilice u kapcima i podbuhli izgled bi trebao nestati kroz nekoliko minuta. Budući da krastavac rashlađuje, ovo će svojstvo pomoći u opuštanju umornih očiju pa ćete izgledati osvježeno. Isti učinak možete postići ohlađenim vrećicama čaja!

Umivanje u hladnoj vodi
Nemate leda pri ruci? Jednostavno odite u kupaonicu i operite lice hladnom vodom. To bi trebalo umanjiti crvenilo i ​ot​ok.​

Posvijetlite lice
Idući je korak puder - stavite malo na prst i utapkajte na područje oko nosa, koji je također crven. Crvenilo ispod oka također možete prikriti puderom, osim ako vam je i bjeloočnica crvena. U tom će slučaju puder samo naglasiti crvenilo.

Crveni ruž
Najbolje čete prikriti otok oko očiju ako fokus prebacite na neki drugi dio lica, kao što su na primjer usne. Crveni ruž je najbolji odabir.

Kokosovo ulje
Kokosovo ulje idealno je za smirivanje kože oko očiju. Postupak je jednostavan; nježno utrljajte par kapi kokosovog ulja na natečeno područje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?