Goran Ivančić

Do Međugorja 19. put pješačio čak 500 km: Ozdravio sam od raka

Radio Međugorje
31.08.2022.
u 21:19

Goran je, inače, član neokatekumenskog puta i Marijine legije. Kako je kazao, dokle god fizički bude mogao, dolazit će Kraljici Mira, uz iste molitvene nakane za koje je išao i sve ove godine.

U Međugorje je iz Velike Gorice, nakon 14 dana hoda i prijeđenih gotovo 500 kilometara, stigao Goran Ivančić. Ovogodišnje hodočašće u hercegovačko mjesto mira i molitve bilo mu je devetnaesto, piše Radio Mir Međugorje.

Iako je, nakon više stotina prijeđenih kilometara pješice, pred međugorsku crkvu sv. Jakova stigao vidno umoran, bio je radostan i blagoslovljen. Goran je, inače, član neokatekumenskog puta i Marijine legije. Kako je kazao, dokle god fizički bude mogao, dolazit će Kraljici Mira, uz iste molitvene nakane za koje je išao i sve ove godine.

- Ove godine, kao i sve ranije, nakane su za moje obraćenje, obraćenje Hrvatske, prestanak psovke - posebno bogopsovke u Hrvatskoj - kazao je, među ostalim, ovaj Velikogoričanin.

Dodao je također i kako na ovom hodočašću osobno vidi tko je i što je ustvari.

- Siguran sam da je svaki križ, uključujući bolest u obitelji ili osobnu bolest, poziv da se vratimo Gospodinu. Bolest nije Božja volja, nego dopuštenje, a to je velika razlika. Ja sam ozdravio od raka, najprije sam bio nekoliko puta operiran, ali onda me je Gospodin ozdravio do kraja - kazao je Goran te dodao kako ga je i ove godine cijelim putem pratila Božja providnost.

Na upit o Međugorju u njegovu osobnom životu, Goran Ivančić kazao je kako, kada je prvi put dolazio u ovo hodočasničko mjesto, nije imao primljene sakramente, osim krštenja, navodi, između ostaloga, Radio Mir Međugorje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?