prognoze

Do kraja vikenda bez kiše, nastavlja se sunčano i toplo vrijeme u BiH

BiH; 25.10.15. Mostar;  Prelijep dan u Mostaru Snimio:Stole Lasic
12.11.2015.
u 06:45

Meteorolozi prognoziraju sunčano vrijeme uz tek umjerenu oblačnost

Vremenske prilike do kraja vikenda bit će slične onima koje nas prate u posljednjih nekoliko dana. Oborina, dakle, neće biti, meteorolozi Federalnog hidrometeorološkoog zavoda prognoziraju tek oblačnost, piše Večernji list.

Dnevne temperature zraka i dalje će biti iznad prosjeka, a kako stoji u prognozi FHMZ-a, neće biti ni jutarnjih minusa. Prema najavama, sutra će u Bosni i Hercegovini biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i sumaglicom. Jutarnje temperature od 2 do 9, na jugu zemlje od 9 do 13, a dnevne od 17 do 23 C.

U subotu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 9 do 12, a dnevne od 14 do 20, na jugu od 19 do 22 C. U nedjelju se nastavlja sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i sumaglicom. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu zemlje od 8 do 12, a dnevne od 11 do 17, na jugu od 17 do 22 C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Nakon kišovitog listopada, studeni je prilično suh mjesec, bez oborina, ali i iznadprosječno topao, negdje čak i rekordno topao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije