KAO IZ NOĆNE MORE

Djevojčica se igrala u vrtiću, a onda se taj dan pretvorio u najgori u životu

11.09.2017.
u 17:24

Dvogodišnja Kiley Cook igrala se kraj ljuljački u vrtiću, a u kamenju se skrivala opasna otrovnica koja ju je ugrizla

Kada su svoju dvogodišnju kćer Kiley Cook roditelji ostavili u vrtiću, nisu ni slutili da bi je taj dan ponovno mogli vidjeti u bolnici. No, upravo to se i dogodilo.

Roditelji su djevojčicu toga jutra odvezli u vrtić u gradu Granburyju, u američkoj saveznoj državi Teksas, te su otišli na posao. Trebao je to biti običan dan u vrtiću, ali postao je jedan od najgorih u životu ove obitelji.

Djevojčica je nakon ručka s odgojiteljicama i ostalom djecom izašla u dvorište vrtića te su se svi igrali pokraj ljuljački.

No tada je dvogodišnjakinju za prst ugrizla otrovna zmija bakrene glave koja živi na području Sjeverne Amerike, a koja se skrivala u kamenju pa ju je bilo teško uočiti. 

Srećom, odgojiteljice su odmah primijetile što se dogodilo pa su brzo pozvale hitnu pomoć koja je u roku od nekoliko minuta djevojčicu prevezla u bolnicu.

Iako se otrov brzo širio po ruci djevojčice, liječnici su joj na vrijeme dali protuotrov tako da je curici ostao samo ožiljak od ugriza otrovnice, no njezini će roditelji taj dan sigurno pamtiti cijeli život.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?