Advent u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru otvara svoja vrata

Djelatnici Centra i studenti već danima postavljaju rasvjetu, kućice; nikad bogatiji program upotpunit će i dva koncerta duhovne glazbe

05.12.2023.
u 16:24

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru 6. prosinca otvara vrata Adventa u ovoj instituciji, piše Večernji list BiH. Prošle je godine prvi put ovakvo nešto organizirano u Studentskom centru i studenti su s oduševljenjem prihvatili tu ideju. Zato je uprava Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru odlučila ove godine organizaciju Adventa podignuti na znatno višu razinu.

Zabava, pub-kviz, koncerti...

- Ove godine mnogo smo se više pripremali, osigurali više novca za Advent u Studentskom centru i obećavamo svim studentima u Mostaru najbolji adventski program. Otvaranje je planirano za 6. prosinca, a zatvaranje 22. prosinca. Tijekom svih večeri imat ćemo jako puno aktivnosti. Planirana su i dva koncerta duhovne glazbe i ovim putem zahvaljujem Udruzi "Otac", koja se priključila našem projektu i pomogla nam da i duhovna glazba bude dio našeg Adventa, a ne samo ono što imamo svuda oko nas, a to su fritule, kuhano vino i ostalo što je postalo već tradicionalno za ovakve događaje - poručuju iz Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru. Djelatnici ove institucije već danima postavljaju rasvjetu, kućice i sve ostalo što će doprinijeti blagdanskom ozračju. Ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić ističe kako je posebno važno napomenuti da se gotovo 50 studenata prijavilo sudjelovati u organizaciji i realizaciji programa Adventa. - Sve što mogu radit će studenti i tako osigurati sebi honorar uoči blagdana. Naš cilj je studentima dodatno uljepšati prosinac. Ovo je vrijeme kada studenti polažu kolokvije, mnogo uče i želimo im kroz sve ove aktivnosti pružiti priliku da se opuste i uživaju u vremenu priprave za najradosniji katolički blagdan. Želimo da naši studenti, kada krenu svojim domovima 22. ili 23. prosinca iz ove institucije, ponesu blagdansko ozračje i radost koju nam nosi Božić - kaže nam ravnateljica Glibić. Veliki studentski party planiran je sredinom prosinca, a na kojem će biti podijeljeno više od 50 nagrada za studente. Pub-kviz, karaoke-večer, filmska večer, večer komedije, hercegovačka večer - samo su dio onoga što će biti organizirano od 6. do 22. prosinca u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru. - Ovim putem pozivamo sve stanovnike Mostara da posjete Advent u Studentskom centru i uvjere se koliko smo emocije i truda uložili u ovo. Sigurno u našem programu svatko može za sebe nešto naći i barem jednu večer uživati u planiranim događajima. Želimo da prosinac bude u znaku radosti, uživanja u lijepim trenucima i zajedništvu - poručili su iz Studentskog centra Mostar.

Pridružite nam se

Ravnateljica Glibić je dodala kako će Advent posjetiti i mališani iz mostarskih vrtića. - Gradski vrtići će nas posjetiti tijekom Adventa i radujemo se dolasku mališana u naš centar. Ovim putem kao ravnateljica pozivam sve one koji misle da trebaju i imaju razloga biti dio ove naše priče da nam se pridruže i da učinimo ovaj Advent događajem kojeg ćemo se rado sjećati. Sve planirano neka bude na radost svih nas - zaključila je Glibić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije