NOVA PORUKA IZ MEĐUGORJA:

Djeco moja, Otac se po križu upoznaje

mirjana
Foto: VL FOTO
03.12.2013.
u 09:28

Dvije tisuće hodočasnika svjedočilo je ukazanju Gospe Kraljice mira međugorskoj vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo na Podbrdu kod Plavog križa u Bijakovićima u međugorskoj župi

Dvije tisuće hodočasnika svjedočilo je ukazanju Gospe Kraljice mira međugorskoj vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo na Podbrdu kod Plavog križa u Bijakovićima u međugorskoj župi. Ukazanje je trajalo šest minuta. Vidjelica Mirjana lagano se probijala kroz načičkani špalir hodočasnika s obje strane kamenite staze do mjesta ukazanja u čemu su joj pomagali duž cijelog puta članovi Udruge Kraljice mira. Prije samog ukazanja molila je krunicu i pjevala s ostalim hodočasnicima. A onda je jučer u 8.33 sve utihnulo. U tom trenutku Mirjana je svoje oči usmjerila prema nebu i Gospi. U ruci je držala krunicu. Dok je vidjelica Mirjana razgovarala s Gospom, bio je veliki, božanstveni mir. Samo se čulo škljocanje fotoaparata. Moglo se primijetiti kako Mirjana otvara usta i klima glavom tijekom razgovora s Gospom. Njezin šapat nitko nije mogao čuti. Nakon završetka ukazanja začula se pjesma. Mirjana je vodičima priopćila novu Gospinu poruku koja je pročitana nazočnima na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku. Gospa je tom prilikom dala vidjelici Mirjani ovu poruku:

- Draga djeco, s majčinskom ljubavlju i majčinskom strpljivošću gledam na vaše neprestano lutanje i vašu izgubljenost. Zato sam s vama. Želim vam pomoći da prvo nađete i upoznate sebe da biste onda mogli spoznati i priznati sve ono što vam ne dopušta da iskreno punim srcem upoznate ljubav nebeskog Oca. Djeco moja, Otac se po križu upoznaje. Zato ne odbijajte križ, nastojte ga shvatiti i prihvatiti uz moju pomoć. Kada budete mogli prihvatiti križ, razumjet ćete i ljubav nebeskog Oca; hodit ćete s mojim Sinom i sa mnom; razlikovat ćete se od onih koji nisu upoznali ljubav nebeskog Oca, onih koji ga slušaju, ali ga ne razumiju, ne hodaju s njim, nisu ga spoznali. Ja želim da vi spoznate istinu moga Sina i budete mi apostoli, da se kao Božja djeca izdignete iznad ljudskog mišljenja i uvijek u svemu iznova tražite Božje mišljenje. Djeco moja, molite i postite kako biste mogli spoznati sve ovo što tražim od vas. Molite za svoje pastire i čeznite da u zajedništvu s njima spoznate ljubav nebeskog Oca. Hvala vam, stoji na kraju Gospine poruke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije