ima problema s očnim kapcima

Dječaka iz BiH učenici zovu strašilom: Njegovu priču svi trebaju čuti

Screenshoot
22.04.2024.
u 07:32

Dječak iz Bihaća zbog problema sa živcima na očnim kapcima ne vidi dobro, a za operaciju je potrebno nekoliko tisuća konvertibilnih maraka.

Nail, hvala Bogu, ne trpi bolove, ali ovo je problem s kojim živi od rođenja. Za televiziju Hayat je priznao kako mu se učenici u školi rugaju nazivajući ga strašilom. Njegovi roditelji su nezaposleni i rade na dnevnicu. Za operaciju očnih kapaka potrebno je nekoliko tisuća maraka, prenosi Novizivot.

 

 

Dječakova majka Anela kaže kako je on u bolnici “Sveti vid” u Beogradu 2019. godine podvrgnut jednoj operaciji te su kirurzi tada operirali umrtvljeni očni živac i dječaku proširili zjenice, a sve je rezultiralo poboljšanjem njegovog vidnog polja.

“Nail kaže kako od tada mnogo bolje vidi, jer je ranije imao izuzetno ograničeno vidno polje. Sada treba uraditi podizanje očnih kapaka i estetski zahvat”, kaže dječakova majka, piše Avaz.

Prema njezinim riječima, prva operacija je koštala oko 6.000 maraka i također je plaćena zahvaljujući novčanim sredstvima koja su prikupljena u humanitarnoj akciji.

Inače, javnost je o sudbini ovog dječaka saznala prije nekoliko godina, kada je gostovao u nekoliko televizijskih emisija i oduševio svojom inteligencijom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije