Novi Travnik

Djeca izvela različite scenske nastupe i ponovno oduševila

04.12.2016.
u 08:00

U organizaciji Udruge oboljelih od celijakije i Udruge roditelja osoba s posebnim potrebama “Osmijeh” iz Novoga Travnika, organizirano je lijepo druženje u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Organizaciju ove lijepe priredbe i druženja potpomogli su i prijatelji i sugrađani koji imaju sluh i osjećaj ljudske dobrote za djecu i njihove obitelji koje su u ovakvim problemima.

Scenski nastupi

Djeca su vrijedno, lijepo i simpatično, iako imaju razvojne poteškoće, izvodila različite scenske nastupe i ponovno su oduševila svoje roditelje i brojne nazočne sugrađane, a u programu svojim nastupom pridružila su im se i djeca iz Javne ustanove “Duga” te mališani, učenici novotravničkih osnovnih škola. Predsjednik udruge “Osmijeh” Luka Ilinković te općinski načelnik Refik Lendo sudionicima priredbe i nazočnima u punoj dvorani obratili su se prigodnim riječima, pohvalili su organizatore i sudionike ove lijepe predstave.

Potpora udrugama

Načelnik srednjobosanske općine Novi Travnik Refik Lendo obećao je kako će Općina Novi Travnik i u predstojećem razdoblju osigurati pomoć i potporu u ovakvim nadasve korisnim i lijepim manifestacijama ovim dvjema vrijednim novotravničkim udrugama, Udruzi oboljelih od celijakije i Udruzi roditelja osoba s posebnim potrebama “Osmijeh”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije