posjet DKPT

Direkciji za koordinaciju policijskih tijela nedostaje policajaca

24.07.2019.
u 17:22

Članovi Neovisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH Ilma Mehić-Jusufbašić, Mate Miletić i Ljubomir Kuravica posjetili su danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH i tom prilikom razgovarali s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim zamjenicima Ivicom Bošnjakom i Rankom Vukovićem.

Tijekom sastanka rukovodstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH upoznalo je članove Neovisnog odbora sa značajnim aktivnostima koje su imali u proteklom razdoblju kao što su osiguranje najvećeg sportskog olimpijskog festivala za mlade – EYOF, osiguranje Godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj, osiguranje godišnjice u Srebrenici, osiguranje dolaska predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdoana (Recep Tayyip Erdogan) u Sarajevo.  

Također, rukovodstvo Direkcije upoznalo je članove Neovisnog odbora s problemom nedostatka policijskih službenika, donošenja nove odluke o osobama, objektima i vrijednosnim pošiljkama koje se štite, Zakonom o policijskim službenicima, kao i dobrom suradnjom s drugim policijskim agencijama u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?