Kusturica:

Depardieu je alkoholičar i prevarant

Emir Kusturica
11.09.2016.
u 18:16

Redatelj Emir Kusturica odgovorio je na komentare francuskog glumca Gerarda Depardieua koji ga je, između ostalog, nazvao "lažovom" i "užasnim likom kojeg svi Srbi preziru".

"Zamislite kada bih ja rekao za Depardieua da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreznih olakšica, a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo rusku putovnicu, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i glazbu koju sviram, kao u ostalom i Francuzi", rekao je redatelj, prenosi stranica Iskra, službeni portal Kusturicinog Andrićgrada.

"Zamislite kada bih ja za Depardieua rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna..., kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozyja a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera", odgovorio je Kusturica.

"Zamislite kad bih ja rekao da su mu iz ruku ispadale guvernale motora kao obitelji koje je zasnovao i poslije uništio, da su mu od glume ostali samo papirići, kao idioti, koje kači po kolegama jer ne može da upamti tekst, da li bi to bilo fer? Mislim da ne bi, jer čak kada bih tako mislio, ne bi bilo dobro da to izgovorim."

'Prevarant i lažov'

Depardieu je kritizirao Kusturicu uoči premijere njegovog filma "Na mliječnom putu" na fimskom festivalu u Veneciji.

Depardieu je u intervjuu za talijansku La Republicu Kusturicu nazvao "prevarantom i lažovom".

"Kusturica je običan pervarant, šibicar, on je fikcija, lažov... On hoće biti 'Ciganin', a on to nije.. Isto tako, on hoće biti Srbin, ali nije ni to. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno."

Glumac je kazao i da je svoju kolegicu Monicu Bellucci upozorio na Kusturicu, koja glumi u njegovom novom filmu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?