‘Demonsko‘ ubojstvo koje je zgrozilo Ameriku

27.04.2023.
u 20:59

Član notorne bande MS-13 uhićen je u Holidayu na Floridi i optužen za ono što je šerif opisao kao "demonsko" ubojstvo. Žrtva je vozač dostavljač Uber Eatsa čiji su ostaci pronađeni raskomadani u kući osumnjičenika prošlog tjedna. 

Tridesetogodišnji Oscar Solis, uhićen je i preliminarno optužen u ponedjeljak za ubojstvo, a nesretnu žrtvu prije nego šta ju je raskomadao, prvo je opljačkao, prenosi CNN. Istražitelji sut otkrili ostatke žrtve u vrećama za smeće u kući, rekao je šerif okruga Pasco Chris Nocco na konferenciji za novinare u utorak.

 

CNN nije uspio utvrditi putem online sudskih spisa ima li Solis pravnog zastupnika, no Šerif je otkrio da je Solis povezan s MS-13, nasilnom kriminalnom skupinom s međunarodnim vezama u trgovini drogom i ljudima.

Vozač je bio nedaleko od vlastite kuće prošle srijede navečer kada je svojoj supruzi poslao poruku da obavlja posljednju isporuku i da će se uskoro vratiti kući, rekao je Nocco. Šerif je odbio identificirati žrtvu, ali CNN je doznao da se radi o 59-godišnjem Randallu Williamu Cookeu.

Žrtvin je automobil pronađen napušten otprilike pola killometra od kuće osumnjičenika.  Šerif je kazao i kako se žrtva i ubojica nisu znali otprije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije