sastanak u Bruxellesu

Daul: Mjesto BiH je i zbog geografske pozicije upravo u EU

zvizdic
06.09.2016.
u 17:04

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić sastao se danas u Bruxellesu s predsjednikom Europske narodne stranke Josephom Daulom. Razgovarali su o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i o suradnji na putu ka EU integracijama. Upoznao ga je s napretkom koji je Bosna i Hercegovina ostvarila na putu ka Europskoj uniji. Rekao je da je ispunjen i posljednji preostali uvjet za dobivanje upitnika Europske komisije koji će doprinijeti nastavkom reformskog procesa u BiH.

Predsjednik Europske narodne stranke je čestitao Zvizdiću na vidljivom napretku koji je BiH ostvarila u posljednjih osamnaest mjeseci i rekao da je mjesto Bosne i Hercegovine, između ostalog, i zbog geografske pozicije upravo u Europskoj uniji.

Potvrdio je snažnu podršku Europske narodne stranke koju BiH ima na putu ka Europskoj uniji.

Zvizdić se zahvalio na podršci koju grupacija narodnih stranaka kontinuirano pruža Bosni i Hercegovini u Europskom parlamentu, a koja podrazumijeva očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije