Tuzlanska županija

Danijel Nikolić izabran za predsjednika ŽO HDZ BiH Soli

30.07.2019.
u 10:09

Povjerenje da u narednom razdoblju obnaša funkciju predsjednika Županijskog odbora HDZ BiH Soli dobio je Danijel Nikolić, dugogodišnji član ove organizacije. Za dopredsjednike izabrani su Željko Tomić, Ana Veselčić, Mijo Krešić i Marijan Šimić, za rizničara Suzana Petrović,a funkciju tajnika i dalje će obavljati Jasminka Mijatović.
 
Predsjednik Nikolić zahvalio se stranačkim kolegama na ukazanom povjerenju i pozvao sve da gradimo HDZ BiH kao čvrstu obitelj u kojoj će zajedništvo i politička borba za bolju i jednakopravnu BiH i nadasve Tuzlansku županiju biti fokus djelovanja ove žuapnijske organizacije.
„Politički odnosi, a samim time i život ljudi bespotrebno se kompliciraju, a zapravo svi težimo k tome da sredina u kojoj živimo bude što bolja, naprednija i da se kao pojedinci osjećamo zadovoljno. Danas se nažalost u Tuzlanskoj županiji političkim uspjehom smatra to što je formirana Vlada u kojoj nema Hrvata i što se potpuno otvoreno i nedvosmisleno od stranaka koje bi trebale biti koalicijski partneri HDZ-a BiH pokazalo kako se gleda na konstitutivnost i jednakopravnost. Moramo prestati djelovati na način da političkim uspjehom smatramo one pojedinosti koje će drugima nanositi štetu. Zbog toga ne smijemo biti sretni i zato oni koji danas likuju trebaju se zapitati što zapravo rade. U tom smislu očekujemo puno jaču reakciju i svojevrsnu zaštitu hrvatskog bića ovog kraja od najviših stranačkih tijela i dužnosnika HDZ BiH“, istaknuo je Nikolić.

Izboru stranačkog rukovodstva prethodila je rasprava o samom odnosu unutar organizacije, kao i potrebi jasnijeg definiranja političkih ciljeva i njihove provedbe u vrlo složenim prilikama u kojima djeluje HDZ BiH na području Tuzlanske županije.
Podsjećamo, na Izbornoj skupštini u novi saziv Županijskog odbora HDZ BiH Soli izabrani su još i Nikica Vidović, Dejan Kovačević, Ivo Andrić Lužanski, Maja Pođanin, Božo Antunović, Goran Mišić, Mato Matijević, Barbara Pavljašević, Anto Dujaković, Vinko Pavlović, Anđelko Knežević, Jozo Tunjić i Dražan Divković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije