turisti iz bih

Danas operacija troje ozlijeđenih nakon pada mosta u Srbiji

14.10.2022.
u 13:02

Od deset ozlijeđenih osoba koji su jučer zbrinuti u Čačanskoj bolnici nakon pucanja mosta u Ovčar Banji u Srbiji, troje je prebačeno u Institut za ortopediju Banjica u Beogradu i oni će danas biti operirani. Ostalih sedam koji su ostali na daljnjem liječenju u Čačku su stabilno, dvoje je na intenzivnoj njezi, a ostalih pet najvjerojatnije će danas biti otpušteni na kućno liječenje. 

U Institutu Banjica za Euronews Srbija kažu da troje pacijenata, ozljieđeni u nesreći u Ovčar Banji, spremaju danas za operaciju, piše Nova.rs.

- Njihovo stanje je stabilno i tijekom dana će biti operirani - kažu u Banjici.

Ranije su u Čačanskoj bolnici rekli da su troje pacijenata morali prebaciti u Spinalni centar Instituta za ortopediju Banjica u Beogradu zbog ozljeda kičmenog stupa, odnosno pršljenova.

U Čačanskoj bolnici jutros kažu kako je dvoje pacijenata na intenzivnoj njezi, dok će petero najvjerojatnije danas biti otpušteno na kućno liječenje.

Radi se o turistima iz autobusa iz Zvornika koji su se zaustavili u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i prelazili viseći most kada je on puknuo, zbog, kako tvrde, pucanja sajle od preoterećenosti. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije