GRUDE

Danas održan XX. Koordinacijski sastanak dužnosnika HDZ-a BiH

12.04.2024.
u 15:14

Danas je u Grudama održan XX. Koordinacijski sastanak dužnosnika HDZ-a BiH u izvršnoj vlasti sa lokalnih i županijskih razina predvođen predsjednikom dr. Draganom Čovićem, a na kojemu je nazočio i Zvonko Milas, nositelj liste XI. izborne jedinice za izbor zastupnika u Sabor Republike Hrvatske.

Domaćin susreta bio je Ljubo Grizelj, načelnik općine Grude.

Razgovaralo se o provedbi zaključaka s prethodne sjednice, aktualnoj političkoj situaciji i procesima u Bosni i Hercegovini posebice o pripremnim aktivnostima za predstojeće izbore zastupnika u Sabor Republike Hrvatske.

Koordinaciji je nazočila zamjenica predsjednika HDZ-a BIH, Borjana Krišto, predsjedateljica Vijeća ministara i dopredsjednici HDZ-a BiH, Darijana Filipović, zastupnica u Zastupničkom domu PS BiH, Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH i Toni Kraljević, dopremijer i ministar financija u Vladi Federacije BiH, Andrijana Katić, ministrica prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH.

Komentara 1

HU
Humljak
16:55 13.04.2024.

Izborni zakon, što ima nova, tko će Vam biti novi član Predsjedništva, možda neki Mujo umjesto Željka🤫

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?