Sarajevo

Danas brojanje listića za izborne jedinice Gradiška, Novo Sarajevo i Trebinje

30.11.2020.
u 08:37

Na osnovu izvješća Glavnog kontrolora za obradu, unos i potvrdu rezultata glasanja za Lokalne izbore 2020. godine o utvrđenim nepravilnostima prilikom objedinjavanja izbornih rezultata Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH donijela je naredbu kojom se Glavnom centru za brojanje naređuje da izvrši brojanje glasačkih listića i utvrdi rezultate izbora sa nekoliko redovnih biračkih mjesta.

- U osnovnoj izbornoj jedinici Gradiška na biračkom mjestu  010B066 po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada Gradiška, u osnovnoj izbornoj jedinici Novo Sarajevo na biračkom mjestu 139A091 po političkim subjektima i kandidatima za Općinsko vijeće Novo Sarajevo i u osnovnoj izbornoj jedinici Trebinje na biračkom mjestu 183B004 po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada Trebinje - najavljeno je iz SIP-a BiH.

Navedene aktivnosti bit će provedene u Glavnom centru za brojanje danas s početkom u 16 sati (Zetra, Sarajevo).

Akreditirani promatrači za navedena biračka mjesta političkih subjekata koji se pojavljuju na glasačkom listiću za koji se vrši brojanje i utvrđivanje rezultata izbora, mogu biti prisutni tijekom brojanja kao i akreditirani promatrači za Glavni centar za brojanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?