OVAKO UČE SRBI
Povratak na članak

Dalmatinci, Slavonci, Bošnjaci... svi su Srbi

Srpski gimnazijalci već desetak godina uče na satovima povijesti da su Srbi nebeski narod, a svi im ostali susjedi manje vrijedni ljudi

Komentari 2

PR
prodomo
17:38 18.10.2017.

mislim da je nužan mir i pomirenje izmedju Hrvata i Srba. S druge strane, smatram da Srbi nisu kadri iznjedriti mir i pomirenje. Tu mogu Hrvati biti pioniri, iako znam da mnogi Hrvati u to ne vjeruju i znam da će popljuvati ono što mislim, ipak smatram da mržnja, rat i obmane nas neće nigdje odvesti. Ideologije su nas paralizirale, osobito je komunizam paralizirao Srbe, jer su oni bili "stožerni" u bivšoj državi i objeručke su prihvatili komunizam i nametali ga i nama. Uz to su nama ostavili odnarodjene Jugoslavene koji nisu nigdje prispjeli. Dapače, po krvi su Hrvati, a po duši pušu u isti rog sa Srbima.

VL
Avatar marijaija
marijaija
03:33 19.10.2017.

Pa jos od Ilije Garasanina oni trolaju o tome, a Vuk Karadzic koji je bas u Becu vidio sto je biti veliki narod ( uzgred, njega su iz samilosti bas katolicki svecenici skolovali po preporuci jer je bio sitan,bolezljiv, sepav ali bistar) a mentor mu je bio i Slovenac Kopitar. Gazeni osmanlijskim opankom, umislili da je vrime da oni budu ti koji ce srpski narod uciniti mocnim sto im je i uspilo kroz Jugoslavije. I usput grizuci ruku koja im je pomogla.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.