NEOBIČNO

Dala djetetetu ime po dvjema najvećim katastrofama u 2020. godini

09.04.2020.
u 18:35

Nije tajna da je biranje imena za djecu težak posao. Dok neki roditelji svojoj djeci daju imena po preminulim precima, drugi ih daju po najdražim likovima iz filmova i serija. Postoje i roditelji koji žele djecu s posebnim imenima pa su inspiraciju pronašli u neuobičajenim stvarima, prenosi mirrror.co.uk

Vrijeme je pandemije koronavirusa i roditelji su odlučili pronaći inspiraciju u situaciji koja se trenutačno događa u svijetu te svojem djetetu dati posebno ime. Prema viralnoj objavi na Twitteru, jedna majka svoje dijete nazvala je Covid Bryant, što je kombinacija dviju nesreća koje su se dogodile ove godine.

Covid je zbog pandemije koronavirusa koja se trenutačno događa, a Bryant je za košarkaša Kobea Bryanta koji je poginuo u helikopterskoj nesreći u siječnju ove godine.  Korisnica društvenih mreža Nina Cayosa podijelila je priču o ovom imenu napisavši: “Dobila sam poruku da je kći jedne sluškinje rodila dijete u ožujku (početak karantene) i nikad nećete pogoditi kako je nazvala svoje novorođeno dijete… Covid Bryant.” Njena objava brzo je privukla veliku pozornost i skupila nekoliko tisuća komentara.

“Ovo dijete će promijeniti svijet”, našalio se jedan korisnik. “Roditelji bi stvarno trebali ići na terapiju prije nego što daju imena svojoj djeci. Bryant je u redu, ali dati svom djetetu ime po virusu. Stvarno?” glasio je jedan komentar. “Ovo potpuno opisuje 2020. godinu”, komentirao je jedan korisnik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?