sastanak

Crnadak - Pšenica: Bilateralna suradnja BiH i Slovačke izuzetno dobra

05.07.2017.
u 19:02

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je danas u oproštajnu posjetu veleposlanika Slovačke Republike u BiH Jana Pšenicu.

Ministar Crnadak i veleposlanik Pšenica su naglasili da je bilateralna suradnja Bosne i Hercegovine i Slovačke Republike izuzetno dobra te da je na bilateralnom planu u proteklom razdoblju postignut značajan rezultat.

Ministar Crnadak je veleposlaniku Pšenici zahvalio na konstantnoj podršci Republike Slovačke europskim integracijama Bosne i Hercegovine kao i na intenzivnom angažiranju, kako u pripremi pogodne atmosfere u EU institucijama prije nego što je Bosna i Hercegovina formalno podnijela zahtjev za članstvo u EU u veljači 2016. godine, tako i zaključcima sastanka Savjeta za opće poslove EU.

Također, ministar Crnadak je zahvalio na pomoći Slovačke Republike Bosni i Hercegovini koja je ukazana nakon katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu 2014. godine, priopćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću MVP BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?