sastanak u orašju

Čović upoznat s dinamikom predizbornih aktivnosti u Brčkom i Tuzli

COVIC
03.09.2016.
u 16:32

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sastao se danas na odvojenim sastancima u Orašju s članovima Predsjedništva HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt, a potom i s članovima Županijskog odbora Soli iz Tuzle.

Na sjednicama je bilo riječi o aktivnostima koje su planirane za predstojeće lokalne izbore ili se već provode na terenu. Predsjednik Organizacije za Brčko distrikt Anto Domić upoznao je Čovića o dinamici predizbornih aktivnosti i
provedbi izborne Strategije kao i o potrebama stranačke organizacije na terenu.

Predsjedništvo je analiziralo dosadašnje aktivnosti i strateške odrednice koje se provode u kampanji za lokalne izbore kao i plan obilaska terena i u tom smislu planiranu posjetu predsjednika i visokih dužnosnika ovoj lokalnoj organizaciji do izbora koji se održavaju 2. listopada.

Na sjednici je razgovarano i o prijevremenim izborima za zastupnike u Hrvatski sabor. Naglašeno je da se pozovu svi hrvatski državljani koji žele glasovati na izbornim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, ako nisu izvršili prethodnu/akitvnu registraciju da to učine na sam dan izbora i pristupe glasanju, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije