najava

Čović sa stranačkim izaslanstvom u posjeti SBŽ i skupu u Tomislavgradu

 Dragan Čović
29.09.2018.
u 11:32

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom, danas 29. rujna 2018., godine boravit će u posjeti Srednjobosanskoj županiji i predizbornom skupu u Tomislavgradu. 

U 10:50  sati planiran je dolazak Dragana Čovića u Travnik-Ovčarevo, zatim u 11:00 sv. Misa u crkvi Ovčarevo. U 13:00 je svečana akademija u povodu sv. Mihovila - zaštitnika policije Salon „Maja“. 

U 15:00  planirana je svečana proslava 10. obljetnice Zajednice Žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ - Kongresna dvorana Hotel Central Vitez. 

Predizborni skup u Tomislavgradu treba se održati u 20.00. 

U 19:30 očekuje se dolazak izaslanstva predvođenog predsjednikom Čovićem u Tomislavgrad. Izaslanstvo dočekuje predsjednik OO HDZ BiH Tomislavgrad, Stipan Šarac, načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin kao i ostali članovi OO HDZ BiH Tomislavgrad i
kandidati s liste.

U 19:35 je polaganje vijenaca i paljenje svijeća, Spomen obilježje poginulim braniteljima Mijata Tomića b.b.Tomislavgrad te potom u 20:00 predizborni skup u Kino dvorani Tomislavgrad - Trg Gange i hajdučke družine. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?