posjet

Čović posjetio župu Srca Marijina u Skopaljskoj Gračanici

30.01.2018.
u 15:51

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas župu Srca Marijina u Skopaljskoj Gračanici te razgovarao sa župnikom don Tadijom Ivošem.

Župa Srca Marijina u Skopaljskoj Gračanici sutra 31. siječnja obilježava 107. obljetnicu osnutka župe te dvadesetu obljetnicu povratka u župu. Svečano misno sljavlje na ovu obljetnicu predvodit će apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini nadbiskup Luigi Pezzuto.

Krajem 2017. godine u župi Srca Marijina Skopaljska Gračanica, započelo se s unutarnjim uređenjem župne crkve, radilo se o kompletnom renoviranju.

Novoobnovljenu župnu crkvu danas je obišao i predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, a župnik don Tadija Ivoš srdačno se zahvalio na pruženoj pomoći i potpori, te je izrazio nadu da će se potpora nastaviti kako bi Hrvati katolici ostali na ovim prostorima, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije