na Sveučilištu u Mostaru

Čović posjetio Fakultet zdravstvenih studija: Nastavak suradnje za potrebe ključnih studijskih programa

27.02.2024.
u 18:17

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, gdje se susreo s vodstvom Fakulteta predvođenim dekanicom prof.dr.sc. Vajdanom Tomić. 

Službenom posjetu nazočili su i ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar prof.dr.sc. Ante Kvesić, dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač te predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dužnosnici su s predstavnicima Fakulteta i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar razgovarali o radu, aktivnostima i ulaganjima u ovu obrazovnu ustanovu.

Naznačen je nastavak suradnje na ostvarenju svih nužnih pretpostavki kako bi se u potpunosti odgovorilo na potrebe studijskih programa koji nose ključnu ulogu u dugoročnom razvoju zdravstvenoga sustava.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?