Osuda napada u Parizu

Predsjedništvo BiH najoštrije osudilo terorističke napade

Predsjedništvo bih
14.11.2015.
u 12:39

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje terorističke napade koji su se dogodili u srcu Europe, u Parizu, gdje je ubijeno više 150 osoba.

- Ovaj podli, kukavički i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi nije udar samo na Pariz i Francusku, već na cijelo čovječanstvo i demokraciju. Ne smijemo podleći strahu i panici, nego ojačati svoju odlučnost da se nikada ne prestanemo boriti protiv terorizma. Samo zajednički, snažno, ujedinjeni, koristeći sva raspoloživa sredstva, moramo spriječiti u budućnosti ovakve i slične događaj, poručio je predsjedavajući Predsjednipštva BiH Dragan Čović.

Također je izrazio sućut s boli i patnjama obitelji poginulih i ranjenih, te cjelokupnim bratskim narodom Francuske u ovim teškim trenucima, navodi se u poruci sućuti koju je predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović, u ime Predsjedništva BiH, uputio predsjedniku Francuske Françoisu Hollandeu i narodu Francuske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije