sastanak

Čović održao sastanak sa predsjednikom ŽO HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te predsjednicima Općinskih odbora Livno, Tomislavgrad i Kupres

22.01.2019.
u 12:41

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović danas je na Kupresu održao sastanak sa predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te predsjednicima Općinskih odbora Livno, Tomislavgrad i Kupres.

Sastanku je prethodio susret predsjednika Čovića sa Brankom Ivkovićem, predsjednikom Županijskog odbora, gdje se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji te pregovorima o uspostavi vlasti u ovoj županiji.

Nakon ovog susreta, održan je sastanak predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića te predsjednika Županijskog odbora Branka Ivkovića sa predsjednicima Općinskih odbora, kojem su nazočili Stipo Pelivan, predsjednik OO HDZ-a BiH Livno, Stipan Šarac predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad i Ivan Ivić predsjednik OO HDZ-a BiH Kupres.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj političkoj situaciji u županiji, te aktivnostima i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti. Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u ovim općinama, kao i stranačkim aktivnostima, gdje su dogovoreni i budući projekti.

Predsjednik Čović podržao je planirane aktivnosti svake organizacije, te je naglašeno kako će se uz potporu svih razina vlasti, aktivirati pri realizaciji istih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije