Posjet općini Stolac

Čović obećao pomoći sve razvojne projekte u Stocu

covic stolac
04.02.2016.
u 14:54

Načelnik Bošković je upoznao Čovića s projektima koji su u tijeku i koji su planirani u toj općini, posebno istaknuvši projekte izgradnje fotonaponskih elektrana u Gospodarsko-poslovnoj zoni Hodovo

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović posjetio je danas općinu Stolac i održao sastanak s generalnim direktorom Elektroprivrede HZ HB Marinkom Giljom, načelnikom Općine Stjepanom Boškovićem, dopredsjednikom Općinskog vijeća Stolac Željkom Babićem i dopredsjedateljem Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Mladenom Boškovićem.

Na sastanku je bilo riječi o aktualnim političkim prilikama u općini Stolac i projektima od vitalne važnosti za tu općinu, s posebnim osvrtom na projekte u Gospodarsko-poslovnoj zoni Hodovo.

Načelnik općine Stolac Stjepan Bošković u svom je izlaganju upoznao Čovića s projektima koji su u tijeku i koji su planirani u toj općini, posebno istaknuvši projekte izgradnje fotonaponskih elektrana u Gospodarsko-poslovnoj zoni Hodovo, gdje je potrebno u suradnji s Elektroprivredom HZ HB stvoriti uvjete priključka istih na distributivnu mrežu.

Čović je obećao pomoći sve razvojne projekte u Stocu, posebno one koji podržavaju otvaranje novih radnih mjesta. Istaknuo je važnost dobre suradnje općine Stolac i Elektroprivrede HZ HB, koji moraju zajedničkim snagama iznaći rješenje koje će osigurati da se sve planirane i izgrađene fotonaponske elektrane uredno priključe na distributivnu mrežu i počnu s proizvodnom električne energije, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije