predsjednik HNS
Povratak na članak

Čović na kraju zasjedanja HNS-a pozvao na okončanje krize

Komentari 3

AF
afrikanac
20:26 26.01.2019.

koja faca....hej poziva se na evropske vrijednosti i demokratske principe pa pet minuta kasnije osporava sud koje su te evrospke vrijednosti uspostavile....halooo ovaj nije normalan

VL
Avatar Feral
Feral
17:56 26.01.2019.

Tko o čemu on o jednakopravnosti,sa tom mantrom je dosadio i Bogu i vragu. Kako možemo biti jednakopravni kada on prima plaću u iznosu pet šest minimalnih penzija ?

VL
DR
Draško
19:28 26.01.2019.

U Deklaraciji HNS se jasno kritikuje (SDA) unitarizam i (SNSD) separatizam, pa nije jasno za šta je HDZ. HDZ je valjda za nešto između, odnosno za neki put koji bi valjda jedino EU odgovarao (jer im je tamo Hrvatska) ii katoličkoj crkvi u BiH. Nejansa vizija budućnosti, a bilo bi poštenije da traže podjelu Federacije BiH na hrvatski i bošnjački dio i time stave tačku na sukobe unutar Federacije BiH. Ovakvim maglovitim putem Hrvati će ostati u sjenci Bošnjaka sa kojima su vezali zastave 92. nadajući se da će eliminisati Srbe iz BiH. Sad se krčkaju sa Bošnjacima u zajedničkom loncu ili paklu koji su pripremili za Srbe. Hrvati ne smiju zaboraviti da jedino uz pristanak druga dva naroda mogu promijeniti Ustav BiH, Ustav FBiH i Ustav RS. Tako je ako poštuju Dejton,a to je jedini zakonodavni pravno obavezujući sporazum koji se mora poštovati.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.