Predsjedatelj Predsjedništva BiH
Povratak na članak

Čović: Moguće je da se u izbornoj kampanji neke stvari odrade i ubrzano

Komentari 3

DU
Deleted user
12:27 26.12.2017.

brodarevac@ ne ide ti matematika u zDPSBIH 4+1 i dom naroda 4+1 sto ce reci 10 od ukupnih 57 u oba doma. a sto to netko treba davati i tko je taj sto daje? ne lupaj gluposti

VL
BR
brodarevac
11:02 26.12.2017.

Čudno protiv je uplitanja sa strane, ne da Evropi da pomogne pošto ne mogu da se dogovore, a Hrvatska je u Evropi. Čoviću da te nije strah da to nijedna Evropska zemlja ne bi dozvolila i na ovaj način kočiš sve ako nije po tvome šta bi još htio, i to sve sa 3 zastupnika u parlamentarnoj skupštini, tvoja realna snaga sve ostalo je poklon koji ti je mali pa hoćeš još više.

VL
BR
brodarevac
13:47 26.12.2017.

analitik pogledaj wikipediju tu imaš sve fulio si ili si namjerno dodao zastupnike HDZ1990 mislim da je to zasebna stranka i da će to prikazati na sledećim izborima. Poenta je u tome što Čović sa Dodikom ima namjeru da blokira sve dok poslednji obični građanin BiH ne ode. nažalost to tvoja analitika ne zna, sve da Čović dobije 100% vlasti opet ti ništa bolje biti neće živjećeš ko ... kao i većina drugih u ovoj zemlji.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.