obilazak HNK u Mostaru

Čović iskazao potporu rukovodstvu HNK kako bi se što prije završili radovi

09.04.2024.
u 17:09

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice dr. Dragan Čović danas je posjetio gradilište Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru. Uz predsjednika Čovića, posjetu je nazočila i dopredsjednica Filipović, kao i visoko izaslanstvo Republike Hrvatske predvođeno Zvonkom Milasom, državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta Ivan Vukoja upoznao je nazočne o trenutnoj fazi izvođenja radova, te su dužnosnici obišli gradilište. Kazano je da radovi napreduju u skladu s dogovorenim planom te je naglašeno da se radi o iznimno važnom i strateškom projektu kako za hrvatski narod tako i za cjelokupnu kulturnu scenu u Bosni i Hercegovini.¸

Ravnatelj HNK Vukoja se zahvalio na podršci koja je pružena kako bi u skoroj budućnosti imali suvremeno kazalište.

Čović je iskazao potporu rukovodstvu Hrvatskog narodnog kazališta kako bi se što prije završili radovi te se vratili u sjedište ustanove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?