Susret s izaslanstvom HVIDRA-e

Čović dao punu potporu aktivnostima HVIDRA-e Mostara

08.05.2018.
u 15:36

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sastao se danas s izaslanstvom HVIDR-e Grada Mostara. Sugovornici su razmijenili mišljenja o statusu pripadnika HVIDRA-e i općenito braniteljskoj populaciji, složili su se kako je neophodno posvetiti više pozornosti problematici ove osjetljive skupine.

Na sastanku je razgovarano i o aktivnostima i manifestacijama HVIDRA-e za tekuću godinu, obljetnici i programu obilježavanja Dana ratnih vojnih invalida Herceg Bosne te Božićnom malonogometnom turniru koji već tradicionalno organizira HVIDR-a Mostar, a pokrovitelj je HDZ BiH i predsjednik Čović.

Izaslanstvo se zahvalilo na pomoći koju predsjednik Čović pruža udruzi HVIDRA Grada Mostara, ali i svim drugim braniteljskim udrugama, posebna zahvala se odnosila na pokroviteljstvo Božićnog malonogometnog turnira HVIDRA-e Mostar
2017.

Čović je upoznao izaslanstvo s trenutnom političkom situacijom, posebno s aspekta izbora koji će se održati u listopadu. Zahvalio se na posjeti i dao punu potporu aktivnostima koje HVIDRA Grada Mostara planira u tekućoj godini, te sa zadovoljstvom prihvatio pokroviteljstvo nad Božićnim malonogometnim turnirom HVIDR-a Mostar 2018., priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?