posjet katedralnoj crkvi u Trebinju

Čović će podržati projekte za ugodniji boravak župljana u Trebinju

12.02.2019.
u 13:01

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas župu Rođenja Blažene Djevice Marije Katedralu u Trebinju, te je o stanju u župi, razgovarao s don Ivom Šutalom, katedralnim župnikom i biskupskim vikarom za Trebinjsku biskupiju.

Župnik Šutalo upoznao je Čovića sa stanjem u župi i planiranim projektima te se kratko osvrnuo na povijest utemeljenja župe, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Čović izrazio je spremnost za potporu iskazanim projektima koji će pridonijeti ugodnijem boravku župljana na trebinjskom području.

Prilikom susreta, obišli su i katedralu Rođenja Blažene Djevice Marije, gdje im se pridružio i don Ante Luburić, župnik Uznesenja Blažene Djevice Marije, Nevesinje.

Don Ante Luburić prezentirao je stanje u župi Nevesinje kojoj pripadaju općine Nevesinje, Kalinovik, Foča, Čajniče, dio Goražda – Istočno Goražde, dio Gacka, pa i dio konjičke općine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije