najbolja potvrda kako su glasovali Hrvati je ZH županija
Povratak na članak

Čović (131.605) ima najbolji rezultat legitimnog hrvatskog člana Predsjedništva od 2000.

Komentari 3

Avatar Booyakasha
Booyakasha
10:54 11.10.2018.

Ne postoji termin "hrvatski člana bh. Predsjedništva", nego član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda.

VL
CI
cinbenik
12:58 11.10.2018.

Presjednica podjela i raseljavanja Hrvata,takodje nije legitimna prestvanica Hrvata...Izborna pravila u BiH je potpisalo HDze zlo,uvjek na celu sa Hercegovcima.....Da je ovaj prosvjed uB.luci,pa hajde,ili u Bosanskom Brodu,ili u Sarajevu.....samounisteni experimenti stranke opasnih namjera,morali su ostaviti posljedice i za Hrvate Hercegovine,a ne samo prodane Posavine i rastjerane Bosne od Hrvat...HDZe je temeljen na poHercegvacenju svih Hrvata.Nikada nisu odgovarali za unistenje svega Hrvatskog..Sjetimk se samo protesta i pokusaja atentata na kosnika i Ero,sjetimo se neuspjele samouprave,koliko je HDze poslusnika ostalo bez posla,a poslije moralo odseliti iz BiH....HDZe mora odgovrati za zlocine koje je nanio Hrvatima i Hrvatskoj...

VL
PP
ppp
01:05 12.10.2018.

Aj naberite obadvojica,imate avaz tamo iznosite svoju glupost

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.