Sastanak

Članstvo u EU donosi stabilizaciju odnosa

24.11.2015.
u 06:30

Predsjednik Federacije BiH izrazio je potporu radu Paneuropske unije BiH, istaknuvši kako europski put nema alternativu

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara razgovarao je s predstavnicima Paneuropske unije BiH, članovima Predsjedništva Jasminom Pašalić i Osmanom Topčagićem te savjetnikom predsjednika Harisom Ćutahijom. Član Predsjedništva Paneuropske unije BiH Osman Topčagić upoznao je Čavaru s radom i planiranim aktivnostima te organizacije.

- Predstavnici Paneuropske unije BiH redovito sudjeluju na skupštinama Međunarodne paneuropske unije, kao i drugim sastancima i konferencijama diljem Europe, u cilju pozitivnog promoviranja Bosne i Hercegovine. Također, Paneuropska unija organizira razne aktivnosti u BiH u cilju podizanja svijesti o važnosti i prednostima ulaska BiH u veliku europsku obitelj - kazao je tom prigodom Topčagić.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine izrazio je potporu radu Paneuropske unije BiH, istaknuvši kako europski put nema alternativu.

Kazao je kako bi članstvo u Europskoj uniji pridonijelo stabilizaciji političkih odnosa i poboljšanju stanja u gospodarstvu u BiH, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?