SARAJEVO

Članovi kolegija Doma naroda i Zastupničkog doma PS BiH razgovarali sa premijerom Vlade RH

19.10.2023.
u 17:48

Članovi kolegija Doma naroda i Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine razgovarali su danas sa premijerom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem koji boravi u službenom posjetu našoj zemlji.

Tijekom otvorenog razgovora, članovi kolegija zahvalili su se na podršci ali i konkretnim potezima koje Republika Hrvatska povlači kako bi se ubrzao put Bosne i Hercegovine ka članstvu u Europskoj uniji.

Istaknuto je da je ovo ključno vrijeme u kojem Bosna i Hercegovina treba načiniti korake koje će je približiti članstvu u Europskoj uniji. S tim u vezi sudionici današnjeg sastanka suglasni su da je već u narednim tjednima neophodno uložiti maksimalan napor kako bi se ispunile preostale obveze bitne za europski put Bosne i Hercegovine. Istovremeno, kako je rečeno, time bi se ispunili i uvjeti neophodni za otvaranje pregovora što bi bilo novo krupno poglavlje puta BiH ka članstvu u Europskoj uniji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?