Potvrđena skandalozna izjava turskog premijera Erdogana
Povratak na članak

Cijela je Turska spremna braniti Bošnjake u BiH

Hoće li BiH reagirati na Erdoganovu izjavu i poslati žurnu prosvjednu notu?

Komentari 5

H2
hercegovac - 2
15:42 12.07.2014.

Strašna i zabrinjavajuća izjava. a posebno kada je Vijeće ministara odbilo Turske brodove u Neumu i ove ozjave sve govore o namjeri uplovljavanja. Sve ovo zakuhao je Lagum... kao da mu je BiH ćaćevina koju daje u "amanet" Turcuma oma o čemu se i Alija o tome javno oglasio (ista muslimanska poloitika). Sada je red da službena BiH reagira, no teško kada su u pitanju ovakve prijeteće izjave koje idu u prilog muslimanskoj politici.

VL
ZE
zebac
19:30 12.07.2014.

di su bili kad su pobijeni muslimani u srebrenici što ih tada nisu obranili a sad glume zaštitare

VL
EM
erdol.mujacic
01:41 18.04.2015.

Lijepo je znati kad imas brata a jos ljepse kad znas da imas braću.

VL
MA
maki69
20:39 12.07.2014.

samo ti laprdaj turcine, svi mi znamo a ti jos i bolje da su dani umjetnoj tvorevini zvanoj bih odbrojani. Pitanje je samo koliko ce se jos taj bolesnik na samrtnickoj postelji odrzati na infuzijama zvanim krediti EU itd. Sto se tice turaka nece proci puno vremena najvise 1-2 godine imace igranku samo takvu u svom dvoristu a onda ce se o svom jadu zabaviti i ostaviti druge na miru. Za ergdogana sami skolavani turci kazu da je bolesnik i da nije pravi turcin nego u stvari poturica iz gruzije i da tako lijeci svoje koplekse bobasticim izjavama.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.